Никога няма да забравя първото плаване с яхта

Силата на морето и моята яхта

Пътешественикът - мореплавател Светльо Димитров разказва в една своя книга: "Силата на морето и моята яхта ме накараха да прогледна и да осъзная много неща за света, човешките ценности, приятелите, и най-вече за това, че ние хората трябва да се съобразяваме с могъществото на природата". Светльо е написал цяла книга в помощ на всички собственици на яхти, посветена на своите пътешествия и сблъсъци с непоклатимата природа. Според него ние сме едни нищожни същества и това най-вече се усещало, когато си насред океана в настъпила силна буря. Писанията му за пътешествията с яхтата Sunny Qween са наистина интересно четиво за всяка възраст, особено за онези от нас, които никога няма да потеглят сами с яхта да прекосяват световните океани.

www.prodava-yahta.com

Да тръгнеш на пътешествие по море е бленувана мечта за мнозина от нас. Да потеглисх с ветроходна лодка в океана е наистина налудничаво, заюото със сигурност ще се наложи да криволичиш ако вятърът е насрещен и може да се наложи да изминеш няколко пъти повече път, за успееш да достигнеш крайната цел. Разбира се най-важно от всичко е да си подготвен за едно такова пътуване.

Препоръки за успешно пътуване и невероятно прекарване на вашата почивка в прохладната прегръдка на морето


Тук може да прочетете повече полезни и практични препоръки за добра подготовка за Пътешествие с яхта по време на вашата почивка по море.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
< a href = "" title="" > < / a > ; < b > < / b > ; < em > < / em >

NOTE - Please don't place more then one external link in comment body text. Your comment will be removed by administrator !!!

NOTE - Send links to relevant websites only !!!